Tävlingssektionen

Tävlingssektionen

Välkommen till Tävlingssektionen

Vi håller i arrangemangen runt klubbtävlingarna och försöker hela tiden utveckla ett varierat tävlingsprogram som ska passa så många golfare som möjligt. Vårt mål är att få så många deltagare som möjligt och att alla får en bra upplevelse när de tävlar, oavsett om de vill ha en lättsam tävling eller mer seriöst. Har ni idéer på tävlingar så hör gärna av er så får vi se om det är något som kan komma med i framtiden. Och är ni intresserade av att hjälpa till vid en tävling så är ni alltid välkomna.

DM

6 juni, 2022

Här är en inbjudan till DM i golf för klasserna D70, H70 och H80 som spelas på Wiredaholm Golf & konferens torsdagen den 30 Juni.

6 juni, 2022

Här kommer matchstegen för matchspel.

25 april, 2022

Efter att ha ställt in första tävlingen startar nu tävlingsprogrammet upp med första tävlingarna på söndag 1 maj.

En singeltävling med 3 klasser och en mixad partävling i bästboll.

Sista anmälan är på torsdag 28/4 kl 16.00 via MinGolf, www.golf.se

ginny.g@telia.com