Menyval

klubben

Välkommen till damkommittén

MÅLSÄTTNING

Damkommitténs målsättning är

  • att skapa en trivsam, social gemenskap för damerna i Västerviks Golfklubb
  • att sprida information om våra aktiviteter och därmed öka intresset hos damerna att delta i tisdagsgolfen och andra aktiviteter som riktar sig till damerna

TISDAGSGOLF

Varje tisdag spelar damerna golf, starttiden är kl 16.30, vissa tävlingar kan vi ha annan starttid, vilket i så fall framgår av tävlingsprogrammet.

ANMÄLAN

Du anmäler dig på Min Golf. Där kan du även anmäla önskemål om tidig/sen start, behov av golfbil samt om du vill ha fika/bröd efteråt (10 kr). Lottningen genomförs av GIT-ansvariga, efter kl 16.00 på måndagen. Din tid du och dina medspelare ska starta kommer du att få via mail. (Får du inget mail, kolla även din skräppost). 

Du betalar innan start, till tävlingsledarna som sitter i damrummet. Startavgiften är 40 kr/spel, 5-kort 175 kr, 10-kort 325 kr. Du betalar kontant eller med Swish.
Du skriver själv ditt scorekort med hjälp av startlistan och tävlingsledarna finns till hands om du behöver hjälp.

Första start är vanligtvis  kl 16.30 på tisdagarna. Efter tävlingen samlas damerna i Röda stugan, medan vi väntar in samtliga tävlande. Där finns det fika och smörgås till självkostnadspris. Vi tar upp olika regelfrågor som vi diskuterar och får svar på. Efter varje tävling har vi prisutdelning och närvaropris. Tävlingarna sker under lättsamma former.

TISDAGSGOLF UTOM TÄVLAN
Vi ser gärna fler damer som är med oss på tisdagarna. Är Du inte intresserad av att tävla men vill vara med i ett socialt sammanhang, finns det möjlighet att vara med på tisdagarna. Kontakta de tävlingsledare som ansvarar för veckans tävling (se tävlingsprogrammet) så får du den information du behöver för att närvara på tisdagarna.

MATCHSPEL
Anmälan till matchspel sker under tidig vår. Anmälningslista anslås i damrummet! Matchspel är öppet för alla damer och spelas över säsongen. Avgift: 80 kr, Swishas till tävlingsledaren.

ECLECTIC
Anmälningslista anslås i damrummet eller under tisdagstävlingen. Tävlingen sker, som en tävling i tävlingen, under sju specifika tisdagstävlingar, se tävlingsprogrammet. Avgift 60 kr, Swishas till tävlingsledaren.

 

VI HÄLSAR ALLA DAMER VÄLKOMNA 
Damkommittén 

Tävlingsprogram;  pdfTävlingsprogram_2021_prel.pdf

Bli medlem i Västerviks Golfklubb

Bli medlem i Västerviks Golfklubb

Vi välkomnar nya medlemmar till vår klubb. Läs mer om våra medlemsformer och avgifter.

Aktiviteter för medlemmar

Följ våra juniorer och elitspelare

Våra kommittéer har många olika aktiviteter för dig som medlem. Läs mer om medlemsaktiviteter...

Företagsgolf / Bli sponsor

Bli partner / Företagsgolf

Business through golf - Dra nytta av golfen i ditt företag!.