Menyval

företag & event

Företagsgolf

Business through golf
Utifrån era önskningar gör vi ett program med golfträning, spel och tävling för ert företag. Att skapa "team" känsla har under många år varit viktigt för företag.  Nu kan vi göra det under en speciellt arrangerad golfträningsform. Driving competition med distance caddy och golfvision är andra nya special aktiviteter.

Vi anordnar även "komiform golf" där fysisk (konditions/styrke) träning kopplas till golfundervisning på ett stimulerande sätt. Alla kan vara med. Stimulans för intellektet erbjuds genom seminarier som knyter samman golfens betydelse för hälsa, prestation och affärsliv. På eftermiddagen kan ni avsluta med båttur till en av sveriges läckraste skärgårdsbastuanläggningar, varefter en delikat måltid väntar i Västervik.
 
Intensiv nybörjarkurs för affärsfolk
Det här är en kurs för dig som aldrig tagit i en golfklubba och för dig som lagt golfklubborna på hyllan under karriären och önskar att friska upp spelet. Du lär dig grundläggande teknik, etikett, regler och får spela på banan med instruktör (grönt kort status). Instruktionen anpassas till din målsättning och din personlighet, vilket bidrar till att våra nybörjare når bra resultat på kort tid. Inga förkunskaper krävs, men kursen vad gäller teknikundervisning är lika givande för dig som redan kommit en bit på väg.
 
Lev länge spela golf
En föredragsserie om golfens betydelse för hälsan. Golf kan ses som friskvård, ett mycket bra sätt att förena nytta med nöje.

Bli medlem i Västerviks Golfklubb

Bli medlem i Västerviks Golfklubb

Vi välkomnar nya medlemmar till vår klubb. Läs mer om våra medlemsformer och avgifter.

Aktiviteter för medlemmar

Följ våra juniorer och elitspelare

Våra kommittéer har många olika aktiviteter för dig som medlem. Läs mer om medlemsaktiviteter...

Företagsgolf / Bli sponsor

Bli partner / Företagsgolf

Business through golf - Dra nytta av golfen i ditt företag!.